KE Banner 2.png

Kennisevent Klantcontact

14 november, Artis Amsterdam

Nieuwe technologische ontwikkelingen veranderen de manier waarop we klanten bedienen en met hen in contact treden. Tijdens ons jaarlijkse Kennisevent Klantcontact over de innovatie van de Customer Experience, duiken we dieper in de wereld van slimme technieken en de impact ervan op klanten en medewerkers.

Tijdens deze middag brengen we visionairs, deskundigen en contactcenter professionals samen om de laatste trends en best practices in klantgerichtheid te verkennen en discussiëren we in verschillende break-outs met het publiek hierover. Leer hoe AI-gebaseerde oplossingen niet alleen de efficiëntie van je contactcenter kunnen verbeteren, maar ook de klanttevredenheid naar nieuwe hoogten kunnen stuwen.

Programma

Tijd
Onderwerp
12.00
Ontvangst en lunch
12.30
Opening, Gerben Van Driel
12.45
Professioneel vlooien doe je zoo, Daniel Seesink
13.30
De toekomst van Klantcontact, Stephen Ward
14.00
Pauze
14.30
Paneldiscussie: How to improve your Customer Satisafaction (CSAT) - Sam Fuller - Nicole van den Heuvel - Eileen Sutton - Nancy van Beest
15.00
Breakout 1 - Omnidata platform - Hoe kan je relevante data in een persoonlijke klantreis vastleggen?
15.30
Breakout 2 - Machine Agent Assistant - Hoe kan je AI laten werken voor klant en medewerker
16.00
Breakout 3: Klantcase - Sociale Verzekeringsbank
16.30
De kracht van AI in klantgerichtheid - Yori Kamphuis
17.00
Borrel

Sprekers

Image of speaker 1


Professioneel vlooien doe je zoo

Daniel Seesink – Gedragswetenschapper

Daniel Seesink houdt mensen een biologische spiegel voor, waarin het gedrag van apen hen bewustmaakt van de onbewuste kenmerken en effecten van het eigen gedrag.

Image of speaker 2


Wat is de toekomst van klantcontact?

Stephen Ward – Partner, Deloitte Digital

Elk jaar doet Deloitte wereldwijd onderzoek naar de ontwikkelingen op het gebied van klantcontact. Wat zijn de uitdagingen waar organisaties nu aan werken? En wat zijn de verwachtingen op het gebied van CX, EX en contactcenters voor de komende 2 jaar?

Image of speaker 3


De Kracht van AI in Klantgerichtheid

Yori Kamphuis – Lead Counter AI, TNO

Met zijn academische achtergrond in Technische Bedrijfskunde, Geopolitiek & Veiligheid, Exponentiële Technologieën en Ethiek & Theologie werpt Yori als spreker een uniek licht op de ontwikkelingen rondom Artificiële Intelligentie.

How to improve your Customer Satisfaction (CSAT)

Image of speaker 4


Nicole van den Heuvel – Customer Experience Manager, BDR Thermea Group

Image of speaker 2


Sam Fuller – Customer Success Director, Content Guru

Image of speaker 3


Eileen Sutton – Head of Urgent and Emergency Care Program, NHS

Hoe kunnen organisaties de huidige trend omdraaien, nu de algehele klanttevredenheid in Europa op het laagste niveau in zes jaar staat? In ons panel onderzoeken we hoe men boeiende CX kan creëren door mens en technologie in evenwicht te brengen. We onderzoeken ook de vijf thema's die achter de dalende CSAT schuilgaan en hoe deze organisaties hiermee aan de slag gaan.

Lorem ipsum dolor sit amet

Content Guru storm Product

Content Guru Kennisevent Klantcontact

Het Content Guru Kennisevent is hét evenement voor alle professionals die iets te maken hebben met klantcontact. Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst worden de laatste trends besproken, de nieuwste technische ontwikkelingen getoond en demonstraties gegeven.

Samen met de deelnemers en specialisten worden de relevante onderwerpen zoals customer experience, customer journey, employee experience en 360 graden klantcontact besproken aan de hand van klantcases. Dit jaar wordt extra aandacht besteed aan AI, omnichannel, digitale transformatie en data management.

Partners Kennisevent Klantcontact